Mijn hoofd, en dan vooral mijn gedachten schieten dus alle kanten op, je bent NIET je gedachten roep ik zeer regelmatig tegen anderen, en dus ook tegen mezelf😊, want dit is ook echt zo. Toch noem ik die van mij soms SOEP, omdat het werkelijk van alles is, en dat ‘van alles’ is zo lekker door elkaar geblend.

Met mijn ambitieuze karakter en vele rollen en petten op, heb ik eeuwig lange to do lists, ook daar is geen touw aan vast te knopen, maar houd ik mezelf maar al te graag aan vast. Terwijl ik weet…, meestal loopt het anders en moet ik bijschakelen. Laat ik daar nu tegenwoordig expert in zijn geworden. Maar mijn soephoofd denkt daar dan weleens anders over, en die had toch graag in ieder geval een groot deel van dat lijstje lekker afgewerkt.

Ik wilde van de week nog even een videootje van mezelf opnemen terwijl de meiden thuis waren, lekker relaxed aan het spelen, dacht ik er tussenuit te kunnen piepen.  Dat leek te lukken tot bijna het einde van m’n video er een “maaaaammmmmm” de studio in kwam en dus vol door de opname ging, haha. Ja ik kan er inmiddels weer om lachen, want dat is ook mijn leven, en weten zij veel…

En het heeft ook wel weer wat. Als je toch eens zou weten wat er behind the scenes toch nodig is om e.e.a. voor elkaar te krijgen… Misschien maar goed ook dat je dat niet weet. Het is ook misschien een lekkere gedachte om te denken dat het bij mij allemaal vanzelf gaat. Alsof ik de hele dag fluitend trainingen geef, onze meiden in het perfecte outfit met keurig gekamde haren naar school toe stuur, er zelf altijd nog een training tussendoor knal, relaxed met hondje wandel, mijn paard rijd, het huishouden even meepak, een yoga lesje en een meditatie, altijd gezonde verse maaltijden bereid etceteraa…. Nou, believe me, I WISH!

Ja het is heus uitdagend om een gezin EN een business te runnen naast een eveneens ambitieuze partner met een groot bedrijf, en dan heb ik het nog niet over het leven zelf met z’n uitdagingen. Dat allemaal in combinatie met een enthousiast, eigenwijs en sterk karakter, waarbij ik mezelf standaard rijk reken met de hoeveelheid tijd die ik heb en wat ik daarin allemaal kan doen. Uitdagend is daarbij misschien nog soft omschreven 😊.