Small group training

Veel persoonlijke aandacht en je doel bereiken in een klein groepje

GRATIS PROEFSESSIE

Voordelen Small Group Training

VOORDELIGER DAN PERSONAL TRAINING

GEEN GROTE GROEPEN

AANDACHT VOOR DE JUISTE TECHNIEK

Small Group Training in Egmond

De small group training bij Fit by Valenteijn is leuk, effectief, exclusief en betaalbaar.

Door te trainen in een kleine groep kan de trainer meer aandacht geven aan iedere deelnemer
waardoor je aanzienlijk fitter wordt.

Small Group training is een perfect alternatief als je liever in een kleine groep traint of de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Gratis persoonlijke proefsessie

Wat is het?

Wil je wel veel persoonlijke aandacht maar vind je het leuk om je doel te bereiken in een klein groepje? Kies dan voor smallgrouptraining. Bij ons ligt de focus op het individu. We willen dat je groeit, zowel qua kracht, conditie, als ook je techniek, je mentale weerstand en je zelfvertrouwen.
We willen je leren om goed te trainen. Dus je traint op je eigen niveau, verlegt je eigen grenzen maar wel samen met de drive, competitie en energie van anderen! Onder professionele begeleiding in een groepje van 3 tot max 6 personen.

Met een grote variatie aan oefeningen, zoals we allemaal kennen de squats, deadlifts, veel corestability, maar ook bewegingsvormen uit bijvoorbeeld boksen of yoga komen voorbij. De smallgroup trainingen zijn veelal in de studio en wisselen we af en toe af met duinen of strand.
Er wordt altijd duidelijke uitleg gegeven over de oefeningen en door de kleine setting is het altijd mogelijk de oefeningen individueel aan te passen op jouw niveau. En dat allemaal in een goede sfeer en een gezonde dosis humor, want het leven is al serieus genoeg.

Nog niet overtuigd? Boek NU jouw gratis proeftraining!

Contact via Whatsapp
Sporten in de duinen

Review

““Heerlijk trainen op eigen niveau en met persoonlijke begeleiding in de buitenlucht! Door het enthousiasme van Mariëlle geef ik niet snel op.”

Lara

Lesrooster

Maandag: 18.15-19.00 uur

Dinsdag: 09.00-09.45 uur

Woensdag: 19.30-20.15 uur (Kettlebell training Outdoor)

Vrijdag: 09.45-10.45 uur (Duintraining)

Rooster Small Group Training