Personal training

Samen grensverleggend trainen en werken aan jouw doel

Voordelen Personal Training

SAMEN MEER
RESULTAAT BEREIKEN

BEHAAL & BEHOUD
EEN GEZOND GEWICHT

MAATWERK VOOR
JOU ALLEEN

Personal trainer in Egmond

Fit by Valenteijn laat haar klanten zichzelf zijn, en onderscheidt zichzelf daarmee van de
concurrentie.

Wil jij maatwerk speciaal voor jou alleen? Grensverleggend trainen met volledige aandacht van je personal trainer om te werken aan jouw doel. Personal training is volledig afgestemd op jou en jouw doel, in de studio of de duinen van Egmond (dichtbij Bergen N.H. en Heiloo).

Wat is het?

Een 1 op 1 training onder begeleiding van een personal trainer. Met oefeningen die volledig afgestemd zijn op jouw doelen. We maken gebruik van diverse trainingsvormen om kracht en conditie op te bouwen. Maar werken ook aan het verbeteren van je houding, flexibiliteit, coördinatie en balans. Ook krijg je begeleiding bij het kiezen van de juiste voeding, dit is ook een erg belangrijk onderdeel bij buitengewoon fit worden.

Is het geschikt voor mij?
Bij sporten met een personal trainer denk je misschien al snel aan tot het gaatje gaan en een afgetraind lichaam. Ook bij Fit by Valenteijn kan dat, als het je ambitie is, maar het hoeft niet. Het is namelijk geen kwestie van alles of niets. Regelmatig bewegen en sporten, in combinatie met bewuste keuzes in je voeding, zorgt er ook al voor dat je fitter wordt én blijft. Mentale fitheid is jouw extra stap in het behalen van je doel. Daarom richten we ons niet alleen op training, maar ook op jou als persoon, inclusief jouw omgeving. Zodat jij trots en zelfverzekerd de fitste versie van jezelf kunt zijn.

Samen aan de slag met Personal Training

Review

Review fitness Egmond

“Mariëlle is enthousiast, kan goed inspringen op iedereen zijn mogelijkheden. Heeft veel kennis en is streng op het juist uitvoeren van de oefeningen, wat ik heel belangrijk vind om blessures te voorkomen.”

Lida

Review fitness Egmond

Privé Studio of Outdoor

Bij Fit by Valenteijn zijn er diverse mogelijkheden qua trainingslocatie. We kunnen naar de duinen of het strand, of in de sfeervolle prive studio. Dus nooit in een grote onpersoonlijke sportschool, maar altijd in een inspirerende omgeving die past bij jou en jouw doelstellingen. Soms is het fijn om in de studio te trainen vanwege de grote keuze aan trainingsmateriaal en soms is het juist fijn om met weinig middelen te trainen buiten te midden van de mooie natuur. Het beste van allebei!!

Personal training is altijd op afspraak, waardoor persoonlijke aandacht en toewijding centraal staan.

Investeer in jezelf en je gezondheid, wordt buitengewoon fit en plan NU met mij je gratis intake inclusief proeftraining!

Review

Review fitness Egmond

“Drink water en doe je squats.. vooral niets moeten! Met een prachtige gehele beleving, fanatiek en/of genieten van mens en natuur bij Fit by Valenteijn daar kun je jezelf zijn. Een ieder op zijn eigen niveau, weet wel je krijgt alleen de natuur cadeau. Neem gerust een proefles, competitief of met een persoonlijk doel, ervaar het gevoel.”

Jack