Outdoor group training

In een gezellige groep sporten in de duinen, de bossen en op het strand

Voordelen Outdoor Group Training

BUITEN SPORTEN MET ANDEREN

GEZELLIGHEID VAN EEN GROEP GELIJKGESTEMDEN

ALTIJD EEN TOTALBODY WORKOUT

Outdoor Group Training in Egmond

Fit by Valenteijn staat bekend om de leuke afwisselende outdoor trainingen, fit worden en gezelligheid.

De groepstraining is geschikt voor iedereen die graag fit (ter) wil worden en ervan houdt in groepsverband te trainen, maar ook een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat. Het gevoel van samen sporten, maar ook onder professionele begeleiding ‘werken’ aan de fittere versie van jezelf.

Wat is het?

Wil je met plezier sporten in de duinen, bossen of strand? In een gezellige groep je conditie en spierkracht verbeteren. Uitdagend trainen op je eigen niveau?

De combinatie van samen sporten, hard gaan als het even moet, en een gezonde dosis humor maakt dat sporten ineens geen straf meer is! Wij vinden het belangrijk dat je altijd op je eigen niveau mee kunt doen zodat je ook bij blessures of op een wat mindere fitte dag gewoon naar de training kunt komen en je toch voldaan naar huis gaat!

De Outdoor Group is een soort bootcamp, maar dan anders. Vaak is bootcamp een soort geforceerde militaire training. Bij ons niet! Je traint dus altijd op je eigen niveau, verlegt je eigen grenzen en ben je een keer wat minder fit, dan kun je vaak gewoon meedoen met alternatieve oefeningen. De trainingen
bestaan altijd uit een combinatie van kracht, core & conditie en veel variatie is de omgeving, trainingsvormen en het materiaal. Door heldere uitleg, maken we het mogelijk dat iedereen mee kan doen.

Nog niet overtuigd? Boek een gratis proefles en ervaar het zelf!

Sporten in de duinen en op het strand

Review

Review fitness Egmond

““Heerlijk trainen op eigen niveau en met persoonlijke begeleiding in de buitenlucht! Door het enthousiasme van Mariëlle geef ik niet snel op.”

Lara

Lesrooster

Maandag: 19.30-20.15 uur en 20.15-21.00 uur (Hoofdafgang Egmond aan zee )

Woensdag: 09.00-09.45 uur (Duinen ’t Woud)

Donderdag: 19.30-20.15 (Hoofdafgang Egmond aan Zee)

Vrijdag: 09.00-09.45 uur (Duinen ’t Woud)

Rooster Outdoor Group Training

Review

Review fitness Egmond

“Sporten bij Fit by Valenteijn ervaar ik als erg leuk. Lekker in groepen buiten sporten om zo je eigen grenzen op te zoeken. Dat is gezellig, maar tegelijkertijd ook zeer uitdagend. Je kan zelf zo ver en zo diep gaan als je zelf wilt en dat allemaal in een ongedwongen maar enthousiaste sfeer, je voelt je gelijk welkom.”

Jesper