SMALL GROUP TRAINING

Wil je persoonlijke aandacht maar vind je het wel leuk om je doel te bereiken in een klein groepje? Met de drive, competitie en energie van anderen? Onder professionele begeleiding in een groepje van 3-6 personen.

Wat is het?

Deze trainingsvorm zit tussen Group Training en Personal Training in. Een intensieve training onder professionele begeleiding in een kleine groep van 3 tot maximaal 6 personen. Met een grote variatie aan oefeningen, zoals we allemaal kennen de squats, deadlifts, veel corestability, maar ook cardioboksenen en Disq komen voorbij. We variëren qua locatie buiten en binnen in de studio.

Is het geschikt voor mij?

Wil je persoonlijke aandacht maar vind je het wel leuk om je doel te bereiken in een klein groepje? Met de drive, competitie en energie van anderen? Kies voor het Small Group Training abonnement.

Small Group Training Fit by Valenteijn

Waar, wanneer en wat kost het?

Afwisselend buiten en binnen. Buiten in de mooie PWN duinen, op het strand of tussen de bollenvelden van Egmond. Binnen in de studio op de Krommedijk, waar we beschikking hebben over apparatuur die zelfs voor de fitste mensen niet zo makkelijk naar buiten te slepen is. 😉

Small Group Training wordt gegeven op maandag, woensdag en zaterdag. Bekijk het lesschema voor de tijden en locaties.

Bekijk de tarieven waarmee je investeert in jezelf en je gezondheid.

Meer informatie of een keer meedoen?

Op onze facebookpagina en Instagram vind je nog veel meer foto’s en krijg je een goed beeld van wat we bieden. Wil je meer info of heb je zin om eens een proefles te doen? Vul dan het contactformulier in met je wensen en ik neem contact met je op.

Meld je aan voor een gratis proefles!

“Super leuke trainingen van Mariëlle!! Met haar enthousiasme, professionele begeleiding en persoonlijke aandacht is het elke keer weer heerlijk om te trainen. Met veel variatie weet ze mij steeds weer te verrassen, top!!!” Judith