PERSONAL TRAINING

Wil jij maatwerk speciaal voor jou alleen? Grensverleggend trainen met volledige aandacht van je personal trainer om te werken aan jouw doel. Personal training is volledig afgestemd op jou en jouw doel

Wat is het?

Een 1 op 1 training onder begeleiding van een personal trainer. Met oefeningen die volledig afgestemd zijn op jouw doelen. We maken gebruik van diverse trainingsvormen om kracht en conditie op te bouwen. Maar werken ook aan het verbeteren van je houding, flexibiliteit, coördinatie en balans. Ook krijg je begeleiding bij het kiezen van de juiste voeding, dit is ook een erg belangrijk onderdeel bij buitengewoon fit worden.

Is het geschikt voor mij?

Personal training is maatwerk; volledig afgestemd op jou en jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, conditie verbeteren of sterker wilt worden. Of alles tegelijk.. Samen stellen we een trainingsplan op, volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften en mogelijkheden.
Mentale fitheid is jouw extra stap in het behalen van je doel. Daarom richten wij ons niet alleen op training, maar ook op jou als persoon, inclusief jouw omgeving.

Personal Training Fit by Valenteijn

Waar, wanneer en wat kost het?

Afwisselend buiten en binnen. Buiten in de mooie PWN duinen, op het strand of tussen de bollenvelden van Egmond. Binnen in de studio op de Krommedijk, waar we beschikking hebben over apparatuur die zelfs voor de fitste mensen niet zo makkelijk naar buiten te slepen is. ?

De tijden waarop je je training krijgt worden samen met jou afgestemd en aangepast op jouw werk- en gezinsritme.

Bekijk de tarieven waarmee je investeert in jezelf en je gezondheid.

Meer informatie of een keer meedoen?

Op onze facebookpagina en Instagram vind je nog veel meer foto’s en krijg je een goed beeld van wat we bieden. Wil je meer info of heb je zin om eens een proefles te doen? Vul dan het contactformulier in met je wensen en ik neem contact met je op.

Meld je aan voor een gratis proefles!

“Mariëlle is enthousiast, kan goed inspringen op iedereen zijn mogelijkheden. Heeft veel kennis en is streng op het juist uitvoeren van de oefeningen, wat ik heel belangrijk vind om blessures te voorkomen.”  Lida