GROUP TRAINING2018-08-06T16:17:38+02:00

GROUP TRAINING

Wil je met plezier sporten in de duinen, bossen of in de studio? In een gezellige groep je conditie en spierkracht verbeteren. Uitdagend trainen op je eigen niveau.

Wat is het?

Bootcamp, maar dan net even anders… Geen drillinstructor die naast je staat te schreeuwen, maar onder professionele begeleiding van een gediplomeerd trainer, lekker buiten sporten. Een training kan bestaan uit hardlopen of powerwalken, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal heerlijk in de buitenlucht, back to basics!

Is het geschikt voor mij?

Deze cardiovasculaire en spierversterkende total body workout is geschikt voor vrouwen en mannen. Ze zijn laagdrempelig en verantwoord, en dus voor alle niveaus toegankelijk. En loop je liever niet hard of heb je een blessure, dan kun je in de meeste gevallen ook gewoon meetrainen, want we gaan vooral kijken naar wat je wel kunt!

Group Training

Waar, wanneer en wat kost het?

Afwisselend buiten en binnen. Buiten in de mooie PWN duinen, op het strand of tussen de bollenvelden van Egmond. Binnen in de studio op de Krommedijk, waar we beschikking hebben over apparatuur die zelfs voor de fitste mensen niet zo makkelijk naar buiten te slepen is. ?

Group Training wordt gegeven op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Bekijk het lesschema voor de tijden en locaties.

Bekijk de tarieven waarmee je investeert in jezelf en je gezondheid.

Meer informatie of een keer meedoen?

Op onze facebookpagina en Instagram vind je nog veel meer foto’s en krijg je een goed beeld van wat we bieden. Wil je meer info of heb je zin om eens een proefles te doen? Vul dan het contactformulier in met je wensen en ik neem contact met je op.

Meld je aan voor een gratis proefles!

“Trainen bij Mariëlle is ontzettend fijn. Niet alleen prettig dat je veel buiten traint, maar ook de trainingen zelf zijn erg afwisselend en uitdagend. Ze zorgt ervoor dat iedereen op een ongedwongen manier het beste uit zichzelf haalt.” Mieke

Deze website gebruikt cookies. Klik op Oké als je de website optimaal wilt bekijken. Ok