GROEPSTRAININGEN EGMOND

Lestijden
Gratis Proefles

Binnen of buiten?

Wil je met plezier sporten in de duinen, bossen of in de studio? In een gezellige groep je conditie en spierkracht verbeteren. Uitdagend trainen op je eigen niveau.

Wat is het?

Bootcamp, maar dan net even anders… Geen drillinstructor die naast je staat te schreeuwen, maar onder professionele begeleiding van een gediplomeerd trainer, lekker buiten sporten. Een training kan bestaan uit hardlopen of powerwalken, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal heerlijk in de buitenlucht, back to basics!

Is het geschikt voor mij?

Deze cardiovasculaire en spierversterkende total body workout is geschikt voor vrouwen en mannen. Ze zijn laagdrempelig en verantwoord, en dus voor alle niveaus toegankelijk. En loop je liever niet hard of heb je een blessure, dan kun je in de meeste gevallen ook gewoon meetrainen, want we gaan vooral kijken naar wat je wel kunt!

Bootcamp Egmond en omgeving
Regular Fit

KRACHT • CONDITIE • TECHNIEK • INTENSITEIT • GEZELLIGHEID

Bootcamp, maar dan anders. Vaak is een bootcamp een soort geforceerde militaire training. Bij ons ligt de focus op het individu. We willen dat je groeit, zowel qua kracht, conditie, als ook je techniek, je mentale weerstand en je zelfvertrouwen. We willen je leren om goed te trainen. We maken het mogelijk dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen met maximale intensiteit. Buiten dat alles is het ook gewoon heel gezellig om bij ons met anderen lekker te trainen!

Nog niet overtuigd? Boek een gratis proefles en ervaar het zelf!

Hardlopen in de duinen
Exxtra RUNFIT

KRACHT • CONDITIE • TECHNIEK • INTENSITEIT • HARDLOPEN •  GEZELLIGHEID

De basis van deze les is hetzelfde als de Regular Fit, maar wil je meer, dan is dit de perfecte les daarvoor, want naast de basisworkout doen we bij alles een schepje er bovenop. Het tempo is hoger, sneller, intensiever en explosiever, en we rennen meer in deze les.

Maar ook in deze les focussen we op het individu. Dus je traint op je eigen niveau, verlegt je eigen grenzen en ben je een keer wat minder fit kun je vaak gewoon meedoen met alternatieve oefeningen. We willen dat je groeit, zowel qua kracht, conditie, als ook je techniek, je mentale weerstand en je zelfvertrouwen. Buiten dat alles is het ook gewoon heel gezellig om bij ons te trainen, en heeft humor ook een plek in de training!

Nog niet overtuigd? Boek een gratis proefles en ervaar het zelf! 

Yoga Egmond en omgeving
RELAXERCISE FIT

Deze les is eigenlijk een kruising tussen yoga en bootcamp. De basis van deze les is rustig, en daarom zeer geschikt als je graag met veel focus voor techniek en ademhaling traint, maar ook heel goed als hersteltraining na blessures of als je pas (weer) begint met sporten.

We werken veel aan het versterken van je core, balans, oefeningen uit de yoga en er is veel aandacht voor je houding en ademhaling. Daarnaast doen we ook gewoon spierverstevigende oefeningen en genieten we ondertussen van de mooie duinen, de schotse hooglanders of het strand, win-win!

De Relaxercise fit is een mooie basistraining of een goede aanvulling op andere trainingen zoals je Regular fit, of als je bijvoorbeeld zelf fietst of aan hardlopen doet.

Boksen Egmond en omgeving
BOKS JE FIT

De Boks je fit training is een workout op basis van boksen, stootcombinaties en daarnaast vooral lekker fysiek bezig zijn. Deze work-out is een ideale training om aan je coördinatie, je fysieke conditie en aan je zelfvertrouwen te werken. Een deel van de les draag je bokshandschoenen en je oefen je leuke, snelle en krachtige boks combinaties. Een ander deel van de les doe je trainingsvormen waarbij de nadruk op fysieke ontwikkeling ligt, zoals het versterken van je core. Anders dan bij echt boksen, vechten we niet, maar gaat het puur om de fun & fysieke inspanning.

Het is geschikt voor iedereen, zowel man als vrouw, jong of oud, fit of minder fit. Doordat er getraind wordt met het eigen lichaamsgewicht en er meerdere variaties mogelijk zijn, is de training voor iedereen uitdagend. Het is de ideale training om je algehele fitheid, je explosiviteit te trainen en vooral even lekker je hoofd leeg trainen.

Sporten onder begeleiding Egmond
FIT HIT

Heb je zin in iets anders en heb je weinig tijd? Doe dan mee met de FIT HIT training. Een half uur lang train je je hele lijf in korte tijdblokjes op hoge intensiteit (High Intensity) en gaat je uithoudingsvermogen met sprongen vooruit. Aan het einde is je hoofd lekker leeg en hiermee is Fit HIT training de stress-killer bij uitstek!

Gedurende de les zit je hoog in je calorieverbranding en ga je net een stapje sneller dan je anders zou doen. Hierdoor wordt je training anders, leuker en afwisselender, en is deze grensverleggende training een mooie aanvulling op andere trainingen.

Vanwege de hoge intensiteit van deze les, is deze minder geschikt voor beginners. Twijfel je nog? Kom dan vrijblijvend een keertje meedoen en zie hoeveel je kunt doen in slechts 30 minuten van je tijd!

Mieke over Mariëlle

“Trainen bij Mariëlle is ontzettend fijn. Niet alleen prettig dat je veel buiten traint, maar ook de trainingen zelf zijn erg afwisselend en uitdagend. Ze zorgt ervoor dat iedereen op een ongedwongen manier het beste uit zichzelf haalt.”

Veelgestelde vragen

Starten met een groepsles is uitdagend en daarom heb je misschien nog een paar vragen. Onderstaande vragen krijg ik regelmatig en kan ik dus direct beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan zeker even contact op!

Kan ik het een keer proberen?

Ja dat kan zeker, je kunt altijd een gratis proefles meedoen.

Is groepstraining wel geschikt voor mij?

Als je het leuk vindt om onder begeleiding van een professionele trainer samen met anderen te sporten, dan is het antwoord zeker Ja. Je kunt meedoen op je eigen niveau en daarmee de training zo uitdagend maken als je zelf wilt of aankunt.

Ik heb een blessure, kan ik evengoed meedoen?

Met een blessure kun je in veel gevallen meetrainen, maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van wat voor blessure het is. In overleg kunnen we dit afstemmen, ik denk met je mee.

Praktische informatie

Group Training

Waar, wanneer en wat kost het?

Afwisselend buiten en binnen. Buiten in de mooie PWN duinen, op het strand of tussen de bollenvelden van Egmond. Binnen in de studio op de Krommedijk, waar we beschikking hebben over apparatuur die zelfs voor de fitste mensen niet zo makkelijk naar buiten te slepen is. ?

Group Training wordt gegeven op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Bekijk het lesschema voor de tijden en locaties.

Bekijk de tarieven waarmee je investeert in jezelf en je gezondheid.

Meer info of een keer meedoen?

Op onze facebookpagina en Instagram vind je nog veel meer foto’s en krijg je een goed beeld van wat we bieden.

Wil je meer info of heb je zin om eens een proefles te doen? Vul dan het contactformulier in met je wensen en ik neem contact met je op.

Meld je aan voor een gratis proefles!